קורס בישול וקונדיטוריה מקצועי 17 מפגשים חד שבועיים בקורס תוכלו ללמוד את כל סוגי הבישול הבסיסים והמקצועיים הכוללים לחמים עופות דגים ובשרים וכן מאכלים מהעולם סושי קנפאסים ים תיכוני ערבי מקסיקני ועוד כמו כן משולב קורס שיעורי קונדיטוריה המשלבים את כל נושא הבצקים, עוגות הבחושות שוקולד מרקיז מרנגים מוסים עוגות ויטרינה ועוד הקורס משולב הן בתוכנו והן בהעברתו העשיה היא חלק נכבד מהקורס בו התלמידים מכינים יחד עם השך את כל השיעור. כל שיעור בישול כולל בתוכו מנה ראשונה. עיקרית, ומנה אחרונה