אוכל וילדים יכולים ללכת נפלא ביחד. בהכנה של האוכל יש שילוב של ריחות, צבעים, צורות, מירקמים וכמובן טעמים שונים שהילדים נהנים לחקור. באווירה ביתית נמצא את שביל הזהב שבין הלימוד לשעשוע, ונעסוק בפיתוח חשיבה באופן חוויתי ומהנה. נתייחס למטבח כמעבדה- נערוך ניסויים, נבשל ולסיום נכין טעימות לדרך.
ההנאות שבחוג: *חוויה לכל החושים. *לימוד מנהגים ואירוח. *חקר וניסוי באמצעות חומרים מהמטבח. *אינטראקציה ועבודת צוות. *
מה מבשלים? בצקים, מאפים,מאכלי חגים, פסטות, סלטים קרים וחמים.